Tömlőkötés dorlastánnal, elasztikus 1 db - Méretek: 7,5 cm x 10 m

Ár
6 560 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_2439

A változat nem létezik
7,5 cm x 10 m

Készleten
db
(2 db raktáron)

A tömlőkötést úgy tervezték, hogy hatékonyan fedje a bőrt a kenőcsök alkalmazása után. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére. Használata érezhetően enyhíti a viszkető bőrt és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

1 darab per csomag Bővebben

A tömlőkötés a kenőcsök alkalmazása után a bőr zökkenőmentes és hatékony fedésére szolgál, és nedvesítve is használható. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére.Használata érezhetően enyhíti a bőr viszketését és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

Összetevők:

  • Viszkóz 52%
  • Dorlastane 48%

Két méretben kapható:

  • 5 cm x 10 m/Zöld csík: Lábakra, kezekre, normál méretű karokra és lábakra.
  • 7,5 cm x 10 m/kék csík .

Ezek orvosi eszközök.


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem javítása. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.