Tömlőkötés Lycra, elasztikus 1 db

Ár
8 580 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
ABN_2448

Készleten
db
(13 db raktáron)

A tömlőkötést úgy tervezték, hogy hatékonyan fedje a bőrt a kenőcsök alkalmazása után. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére. Használata érezhetően enyhíti a viszkető bőrt és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.

Használat: Lycra tömlőkötés rögzítésre és kompressziós kezelésre alkalmas. Az ízületek és izmok támasztókötésként is használható.

1 db/csomag Bővebben

A tömlőkötés a kenőcsök alkalmazása után a bőr zökkenőmentes és hatékony fedésére szolgál, és nedvesítve is használható. A kötés tartósan rugalmas, légáteresztő, és a szövet át nem eresztő szerkezetének köszönhetően kiválóan alkalmas kenőcsök és krémek fedésére.Használata érezhetően enyhíti a bőr viszketését és megelőzi a bőr vakarása által okozott fertőzéseket.
Lycra tömlőkötés rögzítésre és kompressziós kezelésre alkalmas. Az ízületek és izmok támasztókötésként is használható.

Összetevők:

  • Pamut 82%
  • Lycra 9%
  • Poliamid 9%

Méretben kapható:

  • 10 cm x 10 m: Combok és térdek számára.


Az ABENA-ról:

A dán ABENA vállalatot 1980-ban alapították, a vállalat gyártó létesítményei a legújabbak és legfejlettebbek közé tartoznak Európában, folyamatos beruházásokkal, amelyek célja a maximális felhasználói kényelem elérése és a környezetvédelem növelése. Az ABENA termékeket világszerte több mint 60 országban értékesítik.

A vállalat filozófiája és etikai kódexe:

Maximális termelési hatékonyság a legmodernebb technológiának és a hatékony logisztikának köszönhetően. Kiváló minőség és kiváló ár = megtakarítás a használat során. Minden terméket az ápolószemélyzettel és a végfelhasználókkal szoros együttműködésben fejlesztünk ki. Az ABENA a következő tanúsítványokkal rendelkezik: Global Compact, Nordic Ecolabel, EU Ecolabel, Astma-Allergi Danmark és mások.