Védő fertőtlenítő pajzs a koronavírus ellen AIR SHIELD

Ár
31 330 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
AIRSHIELD

Készleten
db

Forradalmi hordozható védelem a COVID-19 ellen, ez az új védőpajzs, amely fertőtleníti a levegőt körülötted!

90 napig hatályos
személyes használatra
védelem a kórokozók ellen
klinikailag tesztelt Bővebben

Az eredeti MyAirShield™ Badge az első olyan hordozható légfertőtlenítő, amelyet klinikailag teszteltek és jóváhagytak, beleértve a coronavírus változatok elleni hatékonyságot is. Könnyen használható, és extra védelmet nyújt a mindennapokban.

A MyAirShield Badge egy olyan fejlett eszköz, amely segíti az Önt körülvevő levegő fertőtlenítését azáltal, hogy a MyAirShield fertőtlenítőszerből, a mikrobák elleni egyik legjobb szerből álló légköri pajzsot terít. Minden egyes tasak szabadalmaztatott kapszulázott gyöngyöket tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy 90 napon keresztül lassan, ellenőrzött, alacsony koncentrációban adják le a fertőtlenítőszert.

MyAirShield™ jelvény

  • Extra védőréteget biztosít a vírusok, baktériumok és spórák ellen.
  • Szabadalmaztatott, klinikailag tesztelt
  • Akár 90 napig is támogatja az Önt körülvevő levegő láthatatlan fertőtlenítését.
  • A használat biztonsági zárral és állítható zsinórral biztonságos

Vigye magával a MyAirShield™-t

A MyAirShield szűk és zsúfolt helyeken is használható. A MyAirShield használatával nemcsak Önt, hanem másokat is megvédhet. Ez azért van, mert a fertőtlenítőszer folyamatosan szabadul fel Ön körül, és hatékonysága Önnel együtt terjed.

  • háztartások
  • irodák, tantermek, konferenciák
  • kórházak, arénák
  • mozik, kávézók, éttermek, könyvtárak, bevásárlási lehetőségek
  • utazás, tömegközlekedés (hajók, repülőgépek, vonatok, buszok, metrók stb.)

AZ AIRSHIELD HASZNÁLATA

Nyissa ki a csomagolás első rétegét. A második csomag a MyAirShield™ viselhető eszköz, amely kapszulázott gyöngyöket tartalmaz. Ne sértse meg, ne tépje el és ne nyissa fel a kártyát. Rögzítse a kártyát a ruházatára, táskájára vagy a nyakára, illetve bármilyen olyan helyre, ahol tisztább és fertőtlenebb légzőhelyet szeretne, és győződjön meg róla, hogy a levegőztető lyukak a maximális légáramlás és hatékonyság érdekében a felülettől elfelé néznek, amelyre rögzíti.

A lezárt tartály felnyitásakor a hatóanyag felszabadulása azonnal megkezdődik - a tétel azonnal aktiválódik. 90 nap elteltével a kártyát biztonságos és környezetbarát módon ártalmatlanítsa.

A MyAirShield Pearls© szilárd összetevők keverékéből áll. Ahogy a környezeti levegő áthalad rajtuk, természetes módon kölcsönhatásba lépnek a levegő más összetevőivel, például a CO2-vel és a nedvességgel, ami a MyAirShield hatóanyag keletkezését okozza. Rácsszerkezete lehetővé teszi a hatóanyag lassú kibocsátását a környező légkörbe.

A MyAirShield egyedülálló antimikrobiális tulajdonságait számos mikroorganizmuson, köztük baktériumokon, gombákon és vírusokon tesztelték.

Kis méretének köszönhetően a szer képes behatolni a mikroorganizmusokba, és a kórokozók szerkezetével reagálva azok lebomlását okozza. Az emberi sejtek sokkal nagyobbak, mint az olyan mikroorganizmusok, mint a vírusok és baktériumok, ami ellenállóvá teszi őket a MyAirShield szerrel szemben, ha rendeltetésszerűen használják, és ezért az emberi sejtek nem károsodnak. A MyAirShield reagens felszívódása után az emberi sejtek előnye, hogy képesek lebontani a szerkezetét olyan ionokra, amelyeket a szervezet a mindennapi élettani folyamatokhoz használ, megakadályozva ezzel a felhalmozódását a sejtben, és így megelőzve a károsodást.

A termék gyártása az ISO9001 és ISO14001 szabványoknak megfelelően történik.