Walletz4U nitril vizsgáló kesztyű kék, 100 db - Válassz egy méretet: XL

Akció -3%
Ár
2 660 Ft az ÁFÁ-val együtt

Standard ár
2 740 Ft az ÁFÁ-val együtt

Mentés2
3% (80 Ft)

Gyártó

Termékkód
RUKNIT_WALL_XL

Termékválasztás részletezése
A változat nem létezik

Készleten
csomagolás
(5 csomagolás raktáron)

Prémium nitril vizsgálati kesztyű Walletz4U kék színben, amely orvosi és ápolási célokra, laboratóriumban, de élelmiszerekkel érintkezve is használható.

-nem steril és nem porított
-Univerzális használat
-Univerzális kesztyű, amely jobb és bal kézre egyaránt alkalmas.
-Texturált ujjhegyek a jó fogás érdekében
-100 darabos csomag Bővebben

A Walletz4U prémium nitril vizsgáló kesztyű kék színben garantálja a legmagasabb védelmet a lehető legnagyobb kényelem mellett.

Orvosi és ápolási célokra tervezett, eldobható nitril vizsgálati kesztyű, amely laboratóriumban, élelmiszerekkel érintkezve és otthoni rutinszerű takarításhoz is használható. Számos vegyi anyaggal szemben ellenállóak. Nem tartalmaznak allergén fehérjéket, ezért ideális alternatívája a latexkesztyűnek.

  • A csomag 100 kesztyűt tartalmaz
  • Nem steril és pormentes
  • Univerzális kesztyű jobb és bal kézre
  • Texturált ujjhegyek a jó fogás érdekében
  • Egyszeri használatraalkalmas
  • Sokoldalú felhasználás: egészségügyben, élelmiszer-feldolgozásban, laboratóriumokban, iparban, szociális szolgáltatásokban, tisztításra is alkalmas.
  • A feltüntetett ár csomagonként értendő
  • Hossz: ≥ 240 mm
  • A tenyérbevonat vastagsága: kb. 0,08 mm


EU-tanúsítvány

Tanúsítvány (C2 modul)

Megfelelőségi nyilatkozat

Technikai jelentés


A koronavírus, valamint más vírusok és baktériumok széles körben terjednek az arc, a szem vagy az orr kézzel történő érintésével. Szerencsére a kézhigiénia hatékonyan javítható nitril, vinil vagy pamut védőkesztyűk használatával.

Különösen az üzletekben, utazáskor, veszélyes környezetben és egyéb helyeken végzett munka során a kesztyű nélkülözhetetlen eszköz. Otthon is jól jönnek majd a takarítás, az ételek kezelése és egyéb feladatok elvégzése során.

Mind a nitril-, mind a vinilkesztyűket használhatják azok az allergiások, akik nem tolerálják a latex anyaggal való érintkezést.

És milyen anyagot válasszunk?

Alatexkesztyűtermészetes anyagokból készül, nagyon rugalmas, puha és kényelmes viselet. A savakkal és lúgokkal szemben is nagyon ellenállóak, de nem védenek minden olajjal vagy oldószerrel szemben.

Avinil kesztyűk viszont tisztán szintetikus termékek, amelyeket leggyakrabban az orvosi, az élelmiszeripari és az ipari szektorban használnak. Nagyon sima a felületük, de nem olyan rugalmasak.

Anitril kesztyűszintén egy szintetikus termék, amelyet több színben kínálunk. Más típusú kesztyűkhöz képest sokkal nagyobb ellenállással rendelkeznek a vegyi anyagokkal és a szúrásokkal szemben. Legnagyobb előnyük, hogy nem okoznak allergiás reakciókat. A nitril a legalkalmasabb anyag az egészségügyben, az élelmiszer-feldolgozásban, a tisztításban vagy a kozmetikumokban való felhasználásra.

Paraméterek

Anyag Nitril
A kesztyű típusa nem steril
Verze Púder nélkül
Mérettartományban S, M, L, XL
Szín Kék
Csomag tartalma 100 db