Ár
180 Ft az ÁFÁ-val együtt

Gyártó

Termékkód
TEST_HCG1

Készleten
csomagolás
(2262 csomagolás raktáron)

A ZencoLab terhességi teszt egy gyors, egylépéses vizeletvizsgálat a terhesség kimutatására, több mint 99%-os megbízhatósággal. A teszt eredménye 3 percen belül ismert. Ezzel az egyszerű és pontos teszttel megbízhatóan és otthona kényelmében tudhatja meg, hogy terhes-e vagy sem.

A csomag tartalma: 2 db terhességi teszt (csíkok) Bővebben

A ZencoLab terhességi teszt egy gyors, egylépéses vizeletvizsgálat a terhesség kimutatására, több mint 99%-os megbízhatósággal. A teszt eredménye 3 percen belül ismert. Ezzel az egyszerű és pontos teszttel megbízhatóan és otthona kényelmében tudhatja meg, hogy terhes-e vagy sem. A teszt antitestek kombinációját használja, beleértve a hCG monoklonális antitestet az emelkedett hCG-szintek szelektív kimutatására. A tesztet úgy végezzük, hogy a csík végét vizeletbe merítjük, és a színes vonalakból nyerjük ki az eredményt.

  • Gyors, megbízható és egyszerű terhességi kimutatás
  • Az eredmény több mint 99%-os pontossága
  • Eredmény 3 percen belül
  • A nap folyamán bármikor és bárhol kipróbálhatod magad
  • A csomag tartalma: 2db terhességi tesztcsík (csík), használati utasítás


Hogyan kell használni a terhességi tesztet?

Olvassa el és járjon el a mellékelt csomaginformáció szerint, amely minden részletes információt tartalmaz.

1. Miután kivette a tesztet a zárt csomagolásból, mártsa a tesztcsíkot függőlegesen a nyilakkal a vizeletmintába legalább 10-15 másodpercre. Amikor a csíkot vizeletbe meríti, ne lépje túl a maximális vonalat (MAX).

2. Vegye ki a tesztcsíkot a vizeletből, helyezze egy nem nedvszívó sima felületre, és kezdje el az időzítést.

3. Amint a teszt elkezd működni, észrevehet, hogy a tesztcsíkon a tesztvonal (T) és a kontrollvonal (C) területén világos színű patak mozog.

4. Olvassa le az eredményt 3 perc alatt. Ha nem jelenik meg színes vonal, várjon még 1 percet. Néhány pozitív eredmény a HCG-koncentrációtól függően akár 1 percen belül is látható.


Bizonyítvány

Megfelelőségi nyilatkozat

Használati útmutató


Lejárat: 2024.09.22

In vitro diagnosztikai orvosi eszköz önellenőrzéshez

Száraz helyen, 2-30°C-on, fagytól védve tárolandó. Tartsa távol gyermekektől. A fóliatasakon feltüntetett lejárati idő után ne használja fel. Ne használja, ha a táska szakadt vagy sérült. Ne nyissa ki a tesztcsík tasakot, amíg nem áll készen a teszt megkezdésére. Ne használja újra a tesztcsíkot. A használt tesztet a helyi előírásoknak megfelelően kell ártalmatlanítani.

Termelő: Hangzhou Sejoy Electronics & Instruments Co., ltd., Area C, Building 2, No.365, Wuzhou Road, Yuhang Economic Development Zone, Hangzhou City, 311100, Zhejiang, China.
Importőr: ZENCO Corp. a.s., Provozní 5492/3, 72200 Ostrava, Česká republika.